Zenei magántanárok honlapja
Barna Bianka
Gitárművész

Gitártanár vagyok, lassan 20 éve pengetem a húrokat. Te is megszeretnéd tanulni, hogyan lehet ezen a hangszeren zenélni? Nagyon szívesen segítek!

2020-ban szereztem meg klasszikus gitárművész-tanár diplomámat és az egyetemi éveim alatt külföldön is tanultam. Így akkor sincs probléma, ha nem tudsz magyarul, szívesen tanítok angolul is. Az évek során rengeteg növendékem volt, akik különböző szinten és stílusban sajátították el a gitározást. Olykor összeállva kisebb együttesekben mutatták meg magukat a koncerteken. Én is aktívan koncertezem duó formációban.

Nincs korhatár a zenében, így kisiskolásoktól felnőttekig bárkivel szívesen dolgozom és gitározom együtt. Célom, hogy kreatív feladatok által, olyan biztos technikai tudást adjak át növendékeimnek, mellyel bármilyen szinten és műfajban bátran mozoghatnak. Fontos számomra, hogy a kedvenc darabok tanulása mellett a zeneismeretet is szélesítsem, így különböző korokból és műfajokból szemezgetünk majd. A zeneelmélet folyamatos tanulása során az improvizálással is megismerkedünk, és akár saját darabokat is komponálhatsz. Célom, hogy itt minden kreativitásod utat találjon.

Az órákat Budapest belvárosában, a Nyugati pályaudvar vonzáskörzetében vagy online tartom.

Ha felkeltettem érdeklődésed keress bizalommal, akár te vagy ismerősöd, gyermeked szeretne megtanulni gitározni.
Addig is, ha van kedved hallgasd meg a duónkat, a Rosalli Gitárduót:
https://www.youtube.com/channel/UCR4Mu29qwpFr9jGIm7AKPsA
Remélem zenélünk majd együtt!