Zenei magántanárok honlapja
Uzdi Egon
Hegedűművész -hegedűtanár

“Nincs az a vonás, vagy ujjrend, amit egy-egy zenei effektus miatt ne lehetne, sőt kellene megváltoztatni.” Leopold Mozart

Hegedűlni???!!! Zenét tanulni ???!!! Ez a legcsodálatosabb dolog ami veled történhet, ha igazán meg akarod ismerni azt az egyedi érzést ami a legfantasztikusabb dolog a világon. Én ebben tudok segíteni, közelebb hozlak ehhez a világhoz hogy megismerkedj ezzel az érzéssel amely nem mindenkinek adatik meg . És ne feledd!!! A hegedű a hangszerek királynője. A hegedűtanítást több mint 25 éve gyakorlom , jelenleg a IX ker. Ádám Jenő Zeneiskola tanára vagyok és a Duna Szimfonikus zenekar hegedűművésze. Kolozsvárott végeztem az akadémia hegedű tanszakán, hegedűművészi diplomával rendelkezem. Hegedűtanárként fontosnak tartom a tanulók kreativitásának fejlesztését, párhuzamosan a hegedűtechnikai kérdések tisztázásával.
A hegedűtanulás alapfeltétele a kitartás. Ha elég erőt érzel magadban hogy végig csináld, keress meg, Budapesten, belvárosi helyszínen zajlik a hegedűoktatás. Hegedű bérlés megoldható, minden méretben.