Zenei magántanárok honlapja
Kövesházi Flóra
csellótanár

Gordonka kamaraművészi és tanári diplomámat a budapesti Liszt Ferenc Zeneakadémián szereztem. Zenei pályámat kamaraegyüttesben kezdtem, majd hosszú ideig szimfónikus zenekarban játszottam. Az itt szerzett tapasztalatokból merítve kezdtem el pedagógusi pályámat. Jelenleg egy zeneiskola csellótanára vagyok, ahol különböző korosztályú növendékekkel foglalkozom, a kicsi kezdőktől egészen a gimnáziumi évekig. Fontosnak tartom, hogy diákjaim zeneszerető és koncertre járó felnőttekké váljanak.
Várom a cselló iránt érdeklődőket, az idősebb korúakat is, hiszen sohasem késő elkezdeni a hangszerrel való ismerkedést. Az órák az egyéni adottságok figyelembe vételével zajlanak, rugalmas időbeosztás szerint. A szolfézs és a zeneelméleti ismeretek elsajátítása is a hangszeres óra keretén belül valósul meg.
Cselló bérlés vagy cselló vásárlás esetén kollégám Szentgyörgyi László hangszereit tudom ajánlani, amelyek minden méretben megtalálhatóak, így a kis kezdők is rögtön kiváló minőségű hangszerhez juthatnak.