Zenei magántanárok honlapja
Járvás Vivien
csellótanár

Cselló tanár vagyok, több mint 19 éve csellózom. A Miskolci Zeneművészeti Egyetemen mester cselló tanári diplomát szereztem. Szoktam kisegíteni magyar zenekarokban, mint szólamvezető csellista és tutti csellistaként is. Zeneiskolai csellótanárként dolgozom.
Tanítási tapasztalataim szerint átfogó gordonkaórákat biztosítok az általános és középiskolások, valamint a lelkes felnőttek számára, miközben olyan környezetet igyekszem létrehozni, amely inspiráló és a zenei kreativitást kiélhető legyen.
Képesítéseim:
– A csellójáték technikájának fejlesztése, kottaolvasás fejlesztése, a cselló repertoár ismeretének tanítása
– Különböző háttérrel rendelkező zenei tehetségek felfedezése és ösztönzése
– Számomra a legfontosabb, hogy közelebb hozzam a klasszikus zenét a növendékeimhez, és élvezetessé, valamint hasznossá tegyem számukra. Ugyanakkor nyitott vagyok egyéb zenei műfaj játszására, tanítására is, ha úgy látom hasznos részét képezi a hangszerjátékon való fejlődésnek
Tanítási helyszín: Szívesen házhoz megyek, vagy hozzám is lehet jönni cselló órára Szentendrére ami Budapesttől 30 percre van, valamint online órákat is vállalok.
Bízom benne, hogy képes vagyok jelentősen hozzájárulni a Te vagy gyermeked/ gyermekeid céljainak kibontakozásához.
Továbbá, ha szeretnél magad, vagy gyermeked számára csellót, valamint más vonós hangszert bérelni, vagy vásárolni, akit a leginkább ajánlanék az Szentgyörgyi László csellóművész és cselló tanár hangszerei, amelyek kiváló minőségűek, minden méretben megtalálhatóak. A legtöbb növendékemnek és tanár kollégáimnak is Tőle vannak hangszereik.
Érdeklődni Nála hangszer bérlés/vásárlás ügyben telefonon: +36 30 948 0881 számon vagy elérhetőségeinken lehet.